Week-end de targ!– Muzeul Taranului Roman, 7-9 iunie 2013

De vineri pana duminica  va asteptam cu drag la “Targul Piata Taraneasca so Mester(Esti)!” care are loc la Muzeul Taranului Roman, Soseaua Kiseleff nr. 3. 

Produsele de Peris sunt 100% naturale, fara MDM-uri, nitriti, nitrati si alti coloranti. Cu o traditie de peste 50 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. In egala masura, specialistii din domeniu, dar si clientii si consumatorii, cunosc faptul ca la Peris se cresc rase de porci cu un gust unic si calitate ridicata, cu performante deosebite de crestere si procent de tesut muscular superior.

 Aroma, fragezimea si culoarea, precum si calitatea biochimica si tehnologica sunt motivele pentru care clientii apreciaza carnea de porc de Peris. Produsele Peris se adreseaza consumatorului informat, cu necesitati distincte si nu doar de baza in ceea ce priveste alimentatia. Vorbim despre un consumator interesat de calitate si sanatate, de experienţa gustului si cunoasterea provenientei hranei. Peris doreste sa promoveze produsele proprii si un stil de viata sanatos, atat in randul consumatorilor, cat si in randul angajatilor. Filosofia Peris este fabricarea de produse naturale din carne , acele produse din carne cu care sa ne putem hrani familiile noastre, copiii noştri, si pe care sa le si putem oferi clientilor nostri putand sa-i privim în ochi! Punem deosebit de mult respect fata de om si consideram activitatea noastra a fi o responsabilitate majora.

Vizitatorii vor putea degusta si achizitiona produse de Peris, de la carnati taranesti, pastrama de porc, carnati de casa, sunculita tarnanesca, muschi file, sunca de Praga, pastrama de porc, muschi tiganesc, cabanos, pana la piept ardelenesc. Va asteptam!

Da share la acest articol!

Pe aceeasi tema

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *