9 motive pentru care sa-ti infiintezi o firma

Infiintare firma: 9 motive pentru care sa-ti infiintezi o firma

Infiintare firma. Infiintare-constituire-inregistrare societate comerciala
Infiintari firme: 9 motive pentru care sa-ti infiintezi o firma.

 

Mii de persoane din toata tara o fac!! …in ritm de peste 2000 pe luna doar in Bucuresti. Motivele pentru care lumea isi face firma pot fi diferite. Incercam sa enumeram cateva dintre ele, fara a avea pretentia ca le epuizam.

 1. Vrei sa fii independent, sa fii propriul tau sef.
  Te-ai saturat sa fii un pion, sa fii persoana care executa la infinit ordinele altora, sa raportezi fel de fel de situatii periodice? Vrei sa fii liber, sa-ti faci programul dupa propria vointa? Ai putea sa faci primul pas catre visele tale prin infiintarea unei societati comerciale. Atentie! S-ar putea sa fie nevoie sa muncesti mai mult decat o faceai pana acum! Este adevarat insa ca, de data aceasta, este vorba despre societatea TA comerciala, despre afacerea TA.
 2. Vrei mai multi bani, aspiri la o viata mai buna pentru tine si familia ta.
  Daca ti-ai facut socotelile, ai cercetat piata cu atentie, ai experienta si resursele necesare pentru startul unei afaceri si ai observat ca poti obtine mai mult decat esti platit acum, poti sa iei serios in calcul posibiliatea infiintarii unei firme. Este posibil ca acelasi volum de munca sa genereze pentru tine si familia ta mai multi bani si astfel sa va puteti bucura mai mult de viata .
 3. Vrei sa te afirmi.
  Stii oameni care au reusit. Mai mult, stii ca poti si tu. Chiar vrei! Daca ai tot ce-ti trebuie, drumul ti-e deschis. In cele mai multe domenii este nevoie de o firma. Nu sta pe ganduri si treci la actiune!
 4. Ai adunat experienta si doresti sa-ti creezi propriul drum, ai alte pareri despre afaceri decat sefii tai sau vechii asociati.
  Esti indeajuns de puternic incat sa te mentii cu resurse proprii pe piata? Vrei sa-ti pui in practica propria viziune de afaceri si sa nu mai depinzi de altcineva? Atunci propria afacere este un pas firesc. Probabil ca stii si ce trebuie sa faci ca sa-ti infiintezi o societate comerciala.
 5. Ai ceva de demonstrat.
  Unii incep afaceri ca sa le demonstreze sotilor/sotiilor lor ca si ei pot. Altii vor sa le demonstreze parintilor ori profesorilor… Merge si asa! Ideea e sa incepi! Iar primul pas e sa ai societatea ta comerciala.
 6. Esti deja un intreprinzator si vrei sa intri in legalitate.
  Poate ca un timp ai vandut pe cont propriu piese auto si apoi ai ajuns la a vinde masini sau la intermedieri de imobile. Nu e niciodata tarziu sa intri in legalitate. Scapi de stress si, in plus, vei avea si multe avantaje. De exemplu, vei putea contracta credite cu care sa-ti dezvolti afacerea. Cel mai simplu este apelezi la o societate de consultanta pentru infiintari de firme.
 7. Ai gasit niste parteneri alaturi de care doresti sa realizezi un anumit proiect.
  Poate ca esti norocos si ai intalnit niste oameni deosebiti care iti impartasesc pasiunea pentru un anumit domeniu. Evident, ati discutat despre multe lucruri si ati ajuns la concluzia ca trebuie dezvoltat un proiect. In cazul acesta puteti fi asociati la o societate comerciala.
 8. Ai gasit un finantator pentru unul dintre proiectele tale.
  Acesta este un caz fericit! Poate merita sa faci si cinste pentru asta! Drumul catre succes incepe pe la Registrul Comertului.
 9. Ai o idee fantastica de afaceri.
  Iti mai trebuie si un plan. Daca si in cifre totul iti iese bine, nu mai sta pe ganduri si fa-ti firma!

Ati gasit alte motive? Le asteptam!

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *