Contractul de agentie comerciala

Contractul de agentie comerciala

Contract de agentie comerciala. Contracte de agentie comerciala - servicii firme
Contract de agentie comerciala. Contracte de agentie comerciala – servicii firme

 

Contractul de agentie comerciala este un contract de prestari servicii prin care o persoana fizica sau juridica urmeaza sa negocieze si sa incheie afaceri in numele unei alte persoane (fizice sau juridice). Obiectul contractului se poate limita la un anumit tip de business sau la un anumit teritoriu.

Obligatiile partilor constau, in principal, in actionarea cu buna-credinta in vederea indeplinirii obiectului contractului. Beneficiarul are obligatia de a pune la dispozitia prestatorului, intr-o cantitate rezonabila: mostre, cataloage si orice alte documente ce contin informatii indestulatoare pentru prezentarea bunurilor sau serviciilor sale. Prestatorul este obligat sa actioneze strict in limitele prevazute intr-un astfel de contract.

Clauza de neconcurenta este un capitol important ce trebuie prevazut intr-un astfel de contract, prin acesta fixandu-se marginele intre care prestatorul mai are sau nu dreptul sa desfasoare activitati similare si pentru alti beneficiari.

Reinvent Consulting iti ofera un model de contract de agentie comerciala.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *