Contractul de antrepriza

Contractul de antrepriza

Contractul de atrepriza societati comerciale persoane fizice firme
Contractul de atrepriza societati comerciale / persoane fizice. Contracte de antrepriza firme.

In contractul de antrepriza, subiecti ai contractului pot fi atat persoanele fizice, cat si cele juridice, in oricare din cele doua calitati: antreprenor sau client.

Obiectul contractului il constituie prestarile de serviciu, in domeniul constructiilor, de catre un antreprenor – persoana care poate executa lucrarile prevazute de Codurile CAEN aferente Diviziunii 41 Constructii si cladiri, 42 Lucrari de geniu civil, 43 Lucrari speciale de constructii si Grupei 711 Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea.

Antreprenorul are atributii de executare, conducere si coordonare a lucrarilor, sens in care poate incheia la randul lui contracte de subantrepriza, urmand sa raspunda in fata clientului si intr-o astfel de situatie.

Verificarea indeplinirii obligatiilor de catre antreprenor trebuie sa se faca prin incheierea unor procese-verbale de receptie a lucrarilor, fapt ce se poate realiza pe etape de executie sau la finalizarea acestora.

In functie de specificul lucrarilor executate, antreprenorul este obligat prin acte normative sa ateste calitatea lucrarilor prin oferirea unui termen de garantie. In cadrul termenului de garantie, acesta are obligatia de a remedia pe cheltuiala sa toate defectele de calitate, cu exceptia celor datorate culpei clientului.

Reinvent Consulting iti ofera un model de contract de antrepriza.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *