Acte firma: acte necesare pentru infiintare firma

Acte firma: acte necesare pentru infiintare firma

Infiintare firma. Infiintare-constituire-inregistrare societate comerciala
Infiintare firma. Infiintare-constituire-inregistrare societate comerciala

Sunt inca multe persoane care nu stiu ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei firme. Lor le venim in ajutor cu aceste precizari. La infiintari de firme va sunt necesare urmatoarele acte:

  • Copie B.I./C.I./Pasaport – Asociat(i).
  • Copie B.I./C.I./Pasaport – Administrator(i).
  • Copie Contract Spatiu* – al locatiei in care se va afla sediul social (cu datele de identificare ale proprietarilor) .

De asemenea, mai trebuie sa stabiliti trei variante pentru denumirea viitoarei dumnevoastre societati.

Aceste sunt acte de care am amintit sunt cele initiale, pentru a putea demara cu rapiditate procedura de constituire a societatii comerciale. Dosarul va mai fi completat cu Actul Constitutiv (redactat de catre noi), Contractul de Comodat – daca este cazul (redactat de catre noi), Adeverinta Asociatie de Propietari – daca este cazul (redactata de catre noi), Declaratiile de Asociat / Asociat Unic si Administrator, si Specimenul de Semnatura al Administratorului. Odata ce dosarul este complet, acesta va fi depus la Registrul Comertului, si in termen de 3-5 zile lucratoare, veti fi fericitul posesor al unei societati comerciale.

Daca pentru sediul social al societatii veti inchiria un imobil, este suficient sa ne aduceti pentru inceput doar copii ale actelor de identitate ale asociatilor/ administratorilor si sa va ganditi la cele trei denumiri ale societatii. Contractul de inchiriere il veti putea incheia in baza rezervarii de denumire eliberate de ONRC, in posesia careia veti intra in maxim 24 de ore. In situatia in care veti inchiria spatiul de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil.

Tarifele cele mai bune de pe piata pot fi gasite aici.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *