Serviciul de infiintare firma la pretul corect.

Infiintare firma la pretul corect. Servicii de infiintari firme la cel mai mic pret de pe piata.

Cheltuieli infiintare societate comerciala
Cheltuieli infiintare societate comerciala

La sfarsitul saptamanii trecute discutam cu doua cliente ale noastre. Primul lucru pe care le-am intrebat a fost cum ne-au gasit. Desi una dintre cliente era putin mai in varsta, ambele au raspuns ca ne-au gasit pe net. Bineinteles ca am dorit sa aflu mai multe detalii insa le-am lasat pe ele sa-mi povesteasca ce li s-a parut mai important.

Si ce li s-a parut mai important? Bineinteles, pretul!

Ambele persoane au comparat toate rezultatele din primele 4-5 pagini de cautare pe Google. Si au fost intrigate de faptul ca unele societati comerciale cer 11-12 milioane sau mai mult pentru o infiintare de firma cu un asociat unic in timp ce noi doar 589 de lei cu toate taxele incluse. Da! Atat este pretul pe care il consideram corect, iar daca este cel mai mic de pe piata nu inseamna ca serviciile sufera la capitolul calitate! Dimpotriva!

Daca vi se intampla si dvs sa fiti intrigati, in loc sa nu credeti, faceti-va un serviciu: sunati sa va convingeti! Asa cum au facut si clientele noastre. Aflati datele noastre de contact, iar cu un alt simplu click puteti sa aflati care sunt actele necesare la infiintarea unei firme.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

5 Comments

  1. Alex 13 March 2010 Reply
  2. alexandra 8 December 2013 Reply
  3. Reinvent Consulting 9 December 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *