4000 de societati comerciale imediat dupa vacanta

Infiintari firme – Cozile de la Registrul Comertului

Infiintari firme. Cozile de la Registrul Comertului Bucuresti. Infiintare firma
Infiintari firme. Cozile de la Registrul Comertului Bucuresti. Infiintare firma

Activitatea Registrului Comertului Bucuresti a fost paralizata Vineri si Luni de volumul de munca din primele zile cu sedintele de judecata de dupa vacanta judecatoreasca. In total, cca patru mii de dosare au trecut prin intregul flux, fie ca a fost vorba despre infiintari de societati comerciale, fie ca a fost vorba despre dosare de mentiuni.

Dupa ce, in cele doua zile cu sedinte de judecata din saptamana trecuta, holurile erau arhipline si galagia asurzitoare, a fost nevoie de forte de munca de trei ori mai mari la biroul de Registratura, pentru ca lumea cu multa rabdare sa-si poata ridica documentele, in conditiile in care s-a anuntat de Joi si Vineri ca vor fi intarzieri din acest punct de vedere.

Ne cerem scuze si pe aceasta cale clientilor carora, fara a fi vina noastra, le-am inmanat actele cu o zi intarziere! Ne bucura, insa, faptul ca v-am scutit de asemenea eforturi! Speram sa apelati cu incredere la serviciile noastre si pe viitor.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *