Afla noile coduri CAEN folosind aplicatia de recodificare

Aplicatie de recodificare coduri CAEN

Aplicatie recodificare coduri CAEN
Aplicatie recodificare coduri CAEN

Dupa cum stiti, recodificarea CAEN este gratuita si nu prea. Aceasta gratuitate consta in drumuri la Registrul Comertului, timp pierdut, nervi si multe altele. Toate aceste sacrificii pentru o recodificare. Merita oare?

Nu ar fi mai util si mai rapid daca ati afla noile coduri CAEN direct de pe Internet, folosind o aplicatie de recodificare CAEN? In modul acesta veti afla noile coduri CAEN ce va sunt necesare, fara prea multe batai de cap.

Din fericire, Reinvent Consulting pune timpul clientului pe primul loc, oferind solutii optime pentru astfel de probleme. Asa ca nu mai stati pe ganduri si folositi aplicatia de recodificare CAEN sau pentru mai detalii puteti face o programare la nr. de tel. (021) 318.69.60 sau la 0734.504.000.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *