Ce costuri implica infiintarea unei firme?

Costuri pentru infiintarea unei firme

Costuri pentru infiintarea unei firme
Costuri pentru infiintarea unei firme

V-ati decis sa va infiintati propria firma, dar nu stiti de cati bani e nevoie pentru asta?

Daca v-ati hotarat sa va infiintati firma pe cont propriu, primul lucrul pe care trebuie sa il faceti este sa va duceti la Registrul Comertului, la biroul de consultanta din incinta institutiei pentru a va interesa de costurile practicate pentru completarea si redactarea actelor.

Cu toate ca biroul de consultanta se ocupa de actele dumneavoastra, asta nu va scuteste de statul la coada pentru depunerea dosarului si ulterior pentru sustinerea acestuia in instanta. Costul total ar trebui sa fie in jur de 500 ron, la care se adauga taxele percepute de Registrul Comertului (in jur de 400 ron).

Facand un calcul simplu, pierdeti 900 ron si 2-3 zile pe la Registrul Comertului.

Daca va hotarati sa va infiintati firma printr-o firma de consultanta, costurile se impart astfel:

  • taxele practicate de Registrul Comertului
  • onorariul firmei de consultanta
  • declaratia notariala

O scurta precizare in legatura cu declaratia notariala: aceasta se poate achita la orice cabinet notarial (costa in jur de 50-60 ron) sau poti pierde 5-6 ore la Registrul Comertului, in acest caz fiind gratuita.

Apeland la o firma de consultanta pentru infiintarea firmei, este posibil sa beneficiati si de o oferta promotionala in cazul in care aceasta exista.

Dupa cum vedeti este mai rentabil sa va infiintati societatea apeland la o firma de consultanta.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *