Depunerea bilanturilor pentru firme.

Depunerea bilanturilor pentru firme

Depunerea bilanturilor pentru sc srl societati comerciale firme
Depunerea bilanturilor pentru sc srl societati comerciale firme

Astazi abordam un subiect diferit de infiintarile de societati comerciale: depunerea bilanturilor.

Orice societate comerciala are situatii financiare anuale: bilantul anual pana la 31.12. pentru anul care s-a incheiat si bilantul semestrial (pana la 30.06).

Situatiile financiare anuale, de regula, se depun la Administratia Financiara a sectorului de care apartine societatea, pana la data de 30 Aprilie – anul urmator, iar cel semestrial pana la 15 August. Situatiile financiar anuale se depun si la Registrul Comertului; legea specifica faptul ca aceasta depunere trebuie sa aiba loc in primele 8 luni din an (data limita: 31 August a anului in curs).

Se depun situatiile financiare anuale, raportul de gestiune al administratorilor, procesul verbal al AGA pentru aprobarea acestor situatii financiare, balanta lunii Decembrie/Iunie (dupa caz), copie dupa Certificatul de Inregistrare a societatii, notele explicative (pentru situatiile financiare anuale). Taxa de depunere la Registrul Comertului este de 12,5 lei.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *