Infiintare societate comerciala – au mai ramas 2 zile

Infiintari firme – Reluarea activitatii la Registrul Comertului

Infiintare societate comerciala. Infiintari firme. Reluarea activitatii la Registrul Comertului
Infiintare societate comerciala. Infiintari firme. Reluarea activitatii la Registrul Comertului

Au mai ramas doar doua zile pana cand, la Registrul Comertului Bucuresti se vor relua sedintele de judecata privind infiintarile de societati comerciale si inscrierea de mentiuni. Dosarele depuse in perioada 1-11.08.2008 primesc termen de judecata la data de 13.08.

In continuare, pe parcursul lunii August, sedintele de judecata se vor tine doar de doua ori pe saptamana, in zilele de Miercuri si Joi.

Reinvent Consulting va sta la dispozitie cu toata gama de servicii legate de infiintarea unei societati comerciale si contabilitate la cele mai bune preturi de pe piata. Programarile se fac telefonic, la numerele afisate pe pagina Contact.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *