Probleme aparute la infiintarea unei firme printr-o firma de consultanta

Probleme ce pot aparea la infiintarea unei firme printr-o firma de consultanta

Probleme la infiintarea unei firme cu o firma de consultanta
Probleme la infiintarea unei firme cu o firma de consultanta

In cazul in care ati decis ca infiintarea unei firme pe cont propriu implica prea multe riscuri, puteti opta pentru infiintarea firmei printr-o firma de consultanta.

In primul rand, o firma de consultanta va poate ajuta doar daca are toate actele corect redactate, dumneavoastra fiind raspunzator pentru corectitudinea datelor. De cele mai multe ori, companiile cu traditie in domeniu si cu angajati experimentati intocmesc corect dosarele. La unele companii de consultanta nou-aparute pe piata, mai mici, pot surveni si greseli datorate lipsei de experienta a angajatilor. Daca dosarul pentru infiintarea firmei nu este complet la inceperea procesului de constituire, pot aparea intarzieri de pana la 5 saptamani in eliberarea actelor, din momentul depunerii dosarului la Registrul Comertului. Aceasta deoarece, in cazul in care referentii de la Registru constata anumite nereguli in dosar, vor fi date termene de amanare.

Cu toate ca persoana de legatura delegata pentru dosarul dumneavoastra va fi anuntata ca actele firmei trebuie completate sau, dupa caz, modificate, aveti obligatia sa va interesati telefonic de situatia dosarului. Dar, de departe, cel mai bine este sa alegeti un furnizor de servicii care prezinta incredere.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *