Resurse utile din legislatie: Codul Civil

Codul Civil al Romaniei

De putin timp avem o noua pagina la sectiunea Resurse de pe site-ul Reinvent Consulting: pagina Coduri si legi. La aceasta pagina veti gasi resurse, pe care speram sa le considerati utile, din domeniul legislatiei. Va vom pune la dispozitie, in primul rand, codurile care reglementeaza anumite ramuri ale dreptului, urmand ca in timp sa adaugam si legi referitoare la domeniile de activitate in care activeaza compania noastra.

Printre coduri veti gasi si Codul Civil al Romaniei. Doritorii il pot downloada de aici.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *