Sfaturi pentru alegerea denumirii unei firme

Sfaturi cu privire la alegerea numelui unei firme

Sfaturi pentru alegerea denumirii firmei. Sfaturi privind numele firmei
Sfaturi pentru alegerea denumirii firmei. Sfaturi privind numele firmei

Un pas important pentru o viitoare firma il constituie alegerea numelui acesteia. De ce numele? Pentru ca numele poate atrage clientii sau va poate duce la faliment. Un nume care atrage este greu de gasit, dar isi poate aduce contributia la diferenta intre succes si dezastru.

Cele mai intalnite denumiri de societati comerciale sunt combinatiile de nume, de genul “Victoria & Nicusor”. Dupa cum credem ca va puteti da seama, acestea nu au sanse sa ajunga branduri recunoscute sau ajung destul de rar. Pentru a ajunge un brand, este nevoie de multi factori coroborati, care au legatura nu doar cu numele, ci si cu activitatea si cu modul in care se face comunicarea companiei si a serviciilor acesteia. Strict din punct de vedere al numelui, o denumire de firma ar putea sa aibe sanse mai mari daca va contine numele produsului pe care il promoveaza. Sau ar putea sa fie vorba despre o denumire oarecum generica, ce cuprinde obiectul principal de activitate. Mai pe larg despre aceste aspecte am mai scris intr-un articol.

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem da este urmatorul: ganditi-va intai la afacere si abia apoi la nume, nu invers!

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

12 Comments

 1. catalina 19 May 2011 Reply
 2. gabriela 25 August 2011 Reply
 3. Reinvent Consulting 25 August 2011 Reply
 4. Cristi 27 August 2011 Reply
 5. Leucian 20 September 2011 Reply
 6. Reinvent Consulting 21 September 2011 Reply
 7. camelia 18 October 2012 Reply
 8. Reinvent Consulting 19 October 2012 Reply
 9. Ana 12 February 2013 Reply
 10. Reinvent Consulting 13 February 2013 Reply
 11. vasile h 18 February 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *