Denumirea societatii comerciale – lista ajutatoare

La Registrul Comertului, la biroul de verificari de disponibilitate si rezervari de denumire, putea fi consultata o lista de cuvinte care ii poate ajuta pe cei nehotarati inca asupra numelui pe care sa-l aiba noua societate comerciala. Am luat-o si noi si am imbunatatit-o. De principiu, sunt destul de putini cei care s-au hotarat sa-si infiinteze o firma dar nu stiu ce nume sa-i puna, insa, este foarte posibil ca unele variante sa fie deja luate, asa ca ar fi bine-venite niste idei ajutatoare.Sugestii de cuvinte pentru denumirea societatii comerciale

Ce se poate face in asemenea situatii?

  1. gasesti un alt nume,
  2. inlocuiesti parti din numele societatii comerciale cu alte cuvinte,
  3. adaugi cuvinte noi la numele deja gasit.

In toate cele trei situatii, rezultatul poate fi nou pentru tine dar deja gasit de altii si inregistrat deja ca nume de firma, totusi nu ai altceva de facut decat sa incerci in continuare.

Lista cu cuvintele care iti pot da idei de denumire a societatii comerciale va fi gasita si pe site, in sectiunea Resurse, dar iti vom da si aici o parte din ele. In plus, vom face periodic si sugestii pe domenii de activitate, prin combinatii cu cuvintele din lista.

Abundent, ambiental, aqua, artistic, atractiv, avantaj, advertising, ager, activ, brilliant, business, compact, complex, contab, cosmos, charisma, chromatic, capital, creativ, consulting, delata, digital, dinamic, design, distribution, dual, exclusiv, escort, elegant, equinox, exigent, express, fashion, fiesta, forte, favorit, focus, glogal, group, grup, hard, horoscop, hydro, impact, inovativ, independent, invent, intermed, joker, just, liquid, logic, line, logistic, market, marketing, matador, meteor, mentor, mozaic, net, network, nova, orizont, onix, passion, perla, panorama, phoenix, pozitiv, quartz, queen, radio, real,rebel, salon, secure, serv, service, solid, syntax, tactic, team, tehnic, technology, tour, top, total, union, universal, vision, vertical, vital, zodiac, web.

Consideram, totusi, asa cum am mai spus si in alte randuri, ca numele unei societati comerciale este un aspect deosebit de important care influenteaza in mod direct activitatea si profitabilitatea ei si, de aceea, merita o atentie deosebita si un sfat calificat.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *