Infiintari de firme in toata tara

In ultimul timp, din ce in ce mai des, eram sunati din diferite judete si eram intrebati “Faceti firme si in tara?”. Pana acum nu ne ofeream serviciile la nivelul intregii tari, dar pentru ca oamenii voiau macar sfaturi de la noi, ii consiliam telefonic sau on-line.

De astazi, insa, suntem in masura sa raspundem cu “Da!” la aceasta intrebare! Avand in vedere solicitarile formulate de clienti, Reinvent Consulting a implementat serviciile specifice pentru infiintari de firme in toata tara. Si nu numai atat! Tot la nivelul intregii tari facem si inregistrari de mentiuni – fie ca este vorba despre deschiderea/inchiderea unui punct de lucru cu autorizatii, de realizarea unei cesiuni, de majorarea capitalului social sau de schimbarea sediului social intr-un alt judet, veti putea apela tot la Reinvent Consulting. Suntem peste tot!

Exista doua deosebiri fata de serviciile noastre standard, prestate in Bucuresti si Ilfov. Una consta in prelungirea termenelor in care se realizeaza procedurile. Va asiguram, insa, ca acestea vor fi rezonabile! In cazul infiintarilor de societati comerciale va dura cu 4 zile lucratoare mai mult, iar in cazul inregistrarilor de mentiuni – cu 7 zile lucratoare. Atentie! Aceste termene se refera la momentul in care beneficiarul va intra in posesia actelor societatii! A doua deosebire se refera la cresterea usoara a preturilor fata de procedurile standard: cu 90 RON. Chiar si cu aceasta usoara crestere, va asiguram ca serviciile oferite de Reinvent Consulting, atat in ce priveste pretul cat si calitatea, sunt cea mai buna optiune pe care o aveti la dispozitie!

In plus, la incheierea procedurilor, clientii beneficiari ai serviciilor de infiintari societati, respectiv inregistrare de mentiuni, vor primi un Ghid Util ce contine indrumari si obligatii care trebuie indeplinite de catre o societate comerciala si vor beneficia GRATUIT de asistenta comerciala on-line timp de o luna.

Daca nu aveti in proprietate un spatiu in care sa figureze sediul social al noii societati, atunci puteti opta pentru gazduirea sediului social in Bucuresti. Aflati toate detaliile la pagina respectiva si la numerele de telefon 021 318.69.60, 0734.504.000. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

8 Comments

  1. alina 19 November 2008 Reply
  2. Reinvent Consulting 19 November 2008 Reply
  3. ion 11 December 2008 Reply
  4. Reinvent Consulting 11 December 2008 Reply
  5. mihai 24 February 2009 Reply
  6. Reinvent Consulting 26 February 2009 Reply
  7. horea 30 June 2009 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *