Rezervarea denumirii firmei la nivel national

La infiintarea unei firme este obligatoriu sa aveti rezervarea de denumire. Costul ei este de 50 RON si poate fi facuta atat la nivel national, cat si doar la nivelul judetului in care va infiintati firma.

In cazul in care doriti ca intr-un viitor relativ apropiat sa desfasurati activitatea prin puncte de lucru infiintate in mai multe judete, este bine sa va rezervati denumirea la nivelul intregii tari. Dupa inregistrarea cererii la serviciul de rezervari de denumire, operatiunea dureaza o luna si este posibil ca denumirea sa nu fie disponibila chiar in toate judetele. Aveti, insa, la dispozitie posibilitatea de a face rezervarea acolo unde denumirea respectiva este disponibila.

Pentru cazul in care nu doriti sa va extindeti in alte judete, rezervarea primeste raspunsul pe loc si poate fi ridicata in aceeasi zi, de catre persoana trecuta in cerere sau de catre persoana imputernicita (cu forme legale) de aceasta. Problema este doar timpul pierdut la Registrul Comertului, dar clientii nostri sunt scutiti de aceasta si primesc servicii de consultanta gratuita.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *