Societati comerciale. Mutarea sediului in alt judet.

Schimbarea sediului social in alt judet – acte necesare

Exista asociati care doresc sa mute sediul social al firmei lor in alt judet. De obicei, aceasta intervine odata cu mutarea domiciliului asociatilor, dar pot fi si alte motive. La Registrul Comertului vor trebui aceleasi documente referitoare la spatiu cum a fost cazul pentru vechiul sediu (legate de dovada spatiului si acordul vecinilor si al asociatiei de proprietar), precum si:

  1. decizia asociatului unic (sau, daca exista mai multi asociati, actul aditional la actul constitutiv plus Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor),
  2. act constitutiv actualizat,
  3. dovada rezervarii de denumire in noul judet,
  4. certificatul de inregistrare in original.

Pentru ca Decizia sau Hotararea AGA vor fi publicate in Monitorul Oficial, va ma fi nevoie si de anexa cu contorul de caractere cu tot cu spatii.

Dosarul pentru mutarea sediului social va fi insotit si de cerere de radiere a firmei, si va fi solutionat in 21 de zile lucratoare de catre Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul in raza caruia se afla sediul social al firmei.

Pentru clientii care apeleaza la Reinvent Consulting in vederea inregistrarii mentiunilor la Registrul Comertului, serviciile includ si intocmirea contractelor de comodat, a actelor aditionale la actul constitutiv, a actelor constitutive actualizate, a Hotararilor/Deciziilor, a anexei de caractere. Acum oferim aceste servicii nu numai pentru Bucuresti si Ilfov, ci pentru toate judetele tarii.

Sedii sociale pentru societati comerciale

Daca ati dori sa va mutati sediul firmei in Bucuresti si nu aveti in proprietate un spatiu aici, atunci puteti opta pentru gazduirea sediului social de catre Reinvent Consulting. Aflati toate detaliile la pagina respectiva si la numarul de telefon 021 318.69.60. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *