Denumiri firme: sugestii pentru saloane de coafura si frizerie

Daca doriti sa va infiintati o societate comerciala al carei principal obiect de activitate sa fie coafura si activitatile de infrumusetare, va sugeram o serie de denumiri. La combinatia potrivita veti ajunge chiar Dumneavoastra. Noi va aratam cum sa procedati, iar Dumneavoastra o alegeti pe cea care va place.

Sugestiile noastre sunt asezate pe trei coloane astfel incat Dvs. sa le puteti combina cu usurinta. Puteti alege sa faceti combinatii numai cu cuvintele inscrise pe doua coloane, sau cu cuvinte din toate cele trei coloane. Mai mult, in denumire mai puteti adauga si prenumele Dvs.

Exemplu: luati primul cuvant din coloana “concept” si il combinati pe rand cu toate cuvintele din coloana “activitate”: Celebrity Hair Styling, Celebrity – Beauty & Style,….Celebrity Style. Daca rezultatele vi se par scurte, mai puteti sa adaugati una dintre variantele de la “descriere” – exemplu: Celebrity Hair Styling Salon.

Daca variantele cu primul cuvant din coloana “concept” nu va multumesc, le puteti lua pe rand pe toate celelalte, sau puteti merge direct la cuvantul din coloana “concept” care va place cel mai mult. Exemplu, sa zicem ca va place cel mai mult conceptul “Seduction”. Il luati si il combinati pe rand cu toate cuvintele din coloana a doua. Daca vreti, la rezultatele respective puteti adauga si unul dintre cuvintele de la descriere.

Concept                                                         Activitate                                             Descriere

1. Celebrity                                                     a)- Hair Styling                                     I – Salon

2. Diva                                                            b)- Beauty & Style                                II – Corner

3. Famous                                                       c)- Beauty and Hair Styling

4. Adolescence                                               d)- Beauty and Hair Design

5. Attraction                                                   e)- Beauty

6. Seduction                                                   f)- Coiffure

7. Regina                                                        g)- Hair Design

8. Princess                                                      h)- Style

9. Magic Scissors

10.Mirror

11.Secret

12. Artist Touch

Numarul total de combinatii posibile este  288. Daca aveti putin timp, veti putea descoperi unele dintre cele mai interesante nume de firma pe care sa le inregistrati ca denumire pentru noua dvs societate comerciala. Asteptam sa ne spuneti ca ati gasit varianta care va place deosebit de mult.

Preturile cele mai accesibile pentru infiintarea unei firme pot fi gasite aici, iar programarile se fac la telefoanele 021.318.69.60 si 0734.504.000. Reinvent Consulting ofera servicii de infiintari firme si mentiuni societati comerciale in Bucuresti, Ilfov si in celelalte judete din tara (detalii la telefoanele mentionate).

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

4 Comments

  1. whynot 13 September 2011 Reply
  2. Queens Beauty 19 January 2015 Reply
  3. Reinvent Consulting 21 January 2015 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *