Sediu social in Bucuresti vs. sediu social in Fundatura Mica

Unde imi inregistrez firma?

Titlul acestui articol este cat se poate de serios. Iar in loc de Fundatura Mica (localitate din judetul Vaslui), pot fi foarte multe nume de alte localitati din tara noastra. Cateva exemple: Buhaiesti, Brosteni (ambele tot Vaslui), Corocaiesti, Boroaia (SV), Brusturi (NT), Barboasa, Brusturoasa (BC), Frecatei (BR si TL). Si suntem convinsi ca stiti si Dvs. o gramada de asemenea denumiri de localitati.

Chiar ne intrebam si noi cum ar fi sa ai o societate comerciala cu sediul in Barboasa, sau in Fundul Tutovei, sau in Buruienisul de Sus. Vedeti?? Desi nu am spus nimic despre asociatii societatii comerciale si despre experienta lor, despre domeniul de activitate, despre capitalul social al societatii, v-ati facut o impresie prin prisma faptului ca societatea comerciala respectiva isi are sediul intr-o localitate cu denumire ciudata, hazlie, …gretoasa (ca sa nu spun altfel). Ei bine, s-ar putea nici sa nu va dea prin cap sa vreti sa faceti afaceri cu o asemenea societate desi nu stiti nimic altceva despre ea. Si care este vina patronilor??? Doar aceea ca nu au avut in proprietate o casa in alta parte decat acolo, in localitatea respectiva.Sediu social in Bucuresti. Gazduire. Inchiriere.

De aceea, inainte sa va infiintati societatea comerciala ar fi deosebit de indicat sa va ganditi daca nu cumva, in loc s-o infiintati intr-una dintre “Fundaturile” mari sau mici ale tarii, ar fi mai bine sa-si aiba sediul in Bucuresti. Pentru mai multa credibilitate. Macar pentru ceea ce scrie in dreptul sediului pe Certificatul de Inregistrare sau pe cartea Dvs. de vizita! Iar apoi veti putea inchiria spatiu pentru punctul de lucru in orice capat de tara, daca acolo doriti sa va desfasurati activitatea. Nu va va incurca cu nimic faptul ca aveti sediul in Bucuresti ci, dimpotriva, va fi un avantaj. Iar daca societatea este deja infiintata, puteti sa-i mutati sediul in Bucuresti si sa va bucurati de avantajele unei asemenea schimbari.

Gazduire (inregistrare, domiciliere) sedii sociale pentru societati comerciale

Aflati toate detaliile la pagina special dedicata gazduirii sediului social si la numerele de telefon 021 318.69.60, 0734.504.000. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *