Infiintari de societati comerciale la superlativ

Reinvent Consulting s-a innoit! Si nu doar o data ci de doua ori!

Inceputul anului ne gaseste intr-un nou sediu, intr-o cladire de birouri Business Class din Grozavesti, cu un aspect exterior si un confort interior deosebite. Ne asteptam partenerii si clientii actuali si viitori intr-un spatiu placut si cu o functionalitate mult marita. Mai mult, detinem intregul etaj I, asa ca ne veti gasi foarte usor. 🙂

Adresa noastra este: Splaiul Independentei nr. 273, Sector 6, Bucuresti (la cca 70 de metri de statia de metrou Grozavesti inspre Semanatoarea, pe partea stanga – Cladirea de Birouri cu geamuri albastre).

De asemenea, al doilea motiv al nostru de bucurie este faptul ca s-a innoit si echipa. O organizare mai eficienta si specialisti pe diferite domenii sunt menite sa creasca nivelul calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si partenerilor nostri. De la Relatii cu clientii, Juridic si Financiar, la IT, R&D, Marketing si HR, toate departamentele noastre sunt alcatuite din oameni dedicati obiectivului de a-si aduce contributia la succesul celor care merg pe drumul afacerilor alaturi de noi.

Va asteptam!

Servicii:
Consultanta comerciala

Consultanta societati comerciale

Consultanta financiara
Consultanta de business-development, atat online cat si offline
Contabilitate
Infiintari societati comerciale
Gazduire sedii sociale pentru societati comerciale
Inchiriere Sala de conferinte si Birou directorial
Inregistrare mentiuni la Registrul Comertului
Infiintari ONG
Realizare Stampile Ultimark

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *