Am lansat BursaFirme.ro

www.bursafirme.ro – Cesiuni societati comerciale, vanzari, preluari firme.

Piata romaneasca a serviciilor de infiintari si cesiuni de societati comerciale ducea de mult timp lipsa unui mediu in care doritorii si ofertantii sa se intalneasca. Din fericire, online-ul ofera conditiile ideale pentru aceasta, ofertele putandu-se intalni in timp real. Asa se face ca Reinvent Consulting a creat cadrul organizat atat de necesar: www.bursafirme.ro

Daca aveti deja o societate comerciala (cu sau fara activitate) si doriti sa o vindeti, va puteti inscrie pe BursaFirme.ro. In cazul in care firma Dvs. are vechime sau a incheiat anii financiari pe profit, puteti fixa chiar si un pret si puteti stabili daca este negociabil sau nu. Veti afla avantajele unei asemenea decizii la www.bursafirme.ro/despre

Portalul este o solutie si pentru situatia in care doriti sa vindeti o societate comerciala cu datorii. La inscrierea ofertei va trebui doar sa selectati categoria “Cu pierderi”.

De asemenea, toti cei doresc sa cumpere o societate comerciala (s.r.l., s.a., s.n.c., s.c.s, s.c.a.) se pot inscrie pe site, urmand ca imediat ce exista o oferta in conditiile specificate (pret, judet, vechime, societate comerciala pe zero/pe profit/cu pierderi) sa fie contactati. Inscrierea ca doritor de cumparare a unei societati este gratuita.

Cesionarea societatilor comerciale se va face prin intermediul Reinvent Consulting, in conditii de deplina siguranta, corectitudine si confidentialitate, indata ce vanzatorul si cumparatorul si-au manifestat acordul si sunt disponibili pentru semnarea actelor. Tranzactia este mult facilitata de faptul ca semnarea actelor se poate face de catre fiecare persoana in parte.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *