Audiopod si Videopod – doua noi servicii de consultanta

Consultanta Audio – Video cu privire la infiintari de firme, inregistrare de mentiuni, evidenta contabila, gazduire de sedii sociale, inregistrari la OSIM

Reinvent Consulting inoveaza din nou.

Asa cum am procedat in nenumarate randuri in nisa noastra de piataprimul blog de consultanta, prima companie cu campanie de responsabilitate sociala corporativa, proiect dedicat blogosferei, proiect destinat vanzarii-cumpararii de societati comerciale, solutie de marketing strategic anticriza – reusim din nou sa fim pionieri!

De data aceasta venim in intampinarea persoanelor care doresc sa afle informatii despre infiintari de societati comerciale, inregistrari de mentiuni la Registrul Comertului, gazduiri de sedii sociale, inregistrari la OSIM, evidenta contabila, cu tutoriale video si audio.

Audiopod si Videopod sunt cele doua noi servicii. Audiopod-ul este destinat celor care cauta clarificari audio despre anumite aspecte privind societatile comerciale. Videopod-ul este destinat celor care au nevoie nu doar de explicatii audio, ci doresc si materiale vizuale referitoarele la chestiunile respective. Pe aceste cai, chiar daca nu suntem fata in fata cu Dumneavoastra, vom fi – totusi – mult mai aproape de Dumneavoastra.

Articolele cu continut audio sau video vor fi incarcate periodic pe blog si vor fi arhivate in categoriile corespunzatoare – Audiopod, respectiv Videopod. De asemenea, ele vor fi gasite si pe Youtube si Filebox.ro (respectiv, pe sectiunea audio a Filebox care se numeste mixbox.ro).

De astazi inainte, consultanta pe Internet in nisa noastra de activitate inseamna mai mult decat informatie scrisa. Speram ca tutorialele sa va fie de mare ajutor!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *