Reinvent Consulting aduce o solutie strategica anti-criza

Marketing strategic

In anul 1994, matematicianul american John F. Nash Jr. a fost distins cu Premiul Nobel pentru Economie, ca urmare a definitiei si demonstrarii existentei echilibrului care ii poarta numele, a aportului adus in Teoria Jocurilor si – prin aceasta – a importantei contributii in intelegerea fenomenelor economice.

Esenta teoriei sale este urmatoarea: pentru ca un grup sa aiba succes in actiunile sale, cei din cadrul grupului trebuie sa actioneze in acelasi timp in binele propriu si in binele grupului.

Solutia anti-criza

Solutia si serviciul pe care le oferim ca si masura anti-criza se fundamenteaza pe aceasta teorie si se inscriu in sfera marketing-ului relational, implicand existenta unor aliante strategice intre comercianti/prestatori de servicii si a unor lanturi de valori interconectate cu putere mare de atractie si retentie a clientilor, precum si de stimulare a acestora in ce priveste consumul.

Va dam posibilitatea de a alege intre doua pachete, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pachetul Avantaj Strategic va da posibilitatea de a intra intr-o alianta cu parteneri de prestigiu care coopereaza in avantaj reciproc, ceea ce va aduce companiei dumneavoastra numeroase beneficii.

Pachetul Opportunity va permite sa intrati intr-un parteneriat de succes cu Reinvent Consulting, singura cerinta fiind ca dumneavoastra sa fiti client al companiei.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *