Infiintare firma – Videopod

Infiintare firma

Despre acte si procedura pentru infiintari firme, am scris in mai multe randuri. Acum revenim cu tutorialul video, in format nou, in care veti gasi detalii despre etapele de urmat pentru a inregistra o societate. Sfaturile sunt valabile chiar si in cazul in care optati sa va infiintati firma pe cont propriu, totusi noi va recomandam (si facem aceasta si in tutorial!) cu incredere serviciile Reinvent Consulting, pentru a scapa de drumuri, cozi, timp pierdut, nervi.

Pentru situatia in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul social, va punem la dispozitie serviciul nostru de gazduire. Link-ul despre care vorbim in tutorial, cu preturile serviciilor de gazduire de sedii sociale, este urmatorul:

Gazduire sedii sociale pentru societati comerciale

Nu uitati ca infiintam firme si gratuit, in anumite conditii! Pentru a le afla, urmati link-ul spre articolul “Infiintari firme gratuit-gratuit”

De asemenea, puteti lua in calcul optiunea de a cumpara o societate comerciala gata infiintata. Puteti cauta printre firme cu vechime si rulaj, sau recent infiintate, pe site-ul www.bursafirme.ro Urmati pasii specificati acolo pentru inscriere.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *