29.06.2009 – Ziua de discount :)

Ziua 1 de discount

Prima zi de discount a sosit!

A fost programata pentru Luni, 29.06.2009.

Discount-ul va fi de 40 de lei (RON). Atentie, acest discount este oferit numai in conditiile de participare la programul “Butonul de discount”! Pentru a afla aceste conditii, dati click pe butonul “Discount” din bara de sus si vizualizati sau descarcati documentul intitulat “Termeni si conditii – Butonul de discount”. Discount-ul se aplica la tarifele afisate pe site, evident, la acele servicii care intra in program (printre care se afla si infiintari de firme, gazduire de sedii, inregistrare de mentiuni). Tarifele pentru infiintari firme pot fi consultate aici, iar cele pentru inregistrare de mentiuni aici.

Avand in vedere ca este prima zi de discount, ne-am gandit sa o facem cu totul speciala si sa oferim doua perioade de inscrieri:

– Marti, 23 Iunie 2009, intre orele 9.00-14.30,

– Vineri, 26 Iunie 2009, intre orele 8.00-15.00.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa va inscrieti este sa introduceti numarul de telefon la pagina “Discount” (intr-una din perioadele de inscrieri specificate) si sa-l trimiteti, apoi sa veniti Luni – 29.06.2009, intre orele 10.00-16.00, la sediul Companiei Reinvent Consulting pentru a demara procedura pentru serviciul dorit.

Va puteti anunta si prietenii in legatura cu aceasta posibilitate de discount.

Adresa noastra este Splaiul Independentei nr. 273, cladirea cu geamuri albastre situata la cca 70 de metri de statia de metrou Grozavesti catre statia de metrou Semanatoarea, pe partea stanga.

Veste buna pentru cele trei persoane curioase ce s-au inscris inainte sa afisam prima zi de discount: mai au inca 10 RON discount la serviciul dorit. A fost singura perioada in care s-au facut inscrieri valide in afara perioadei de inscrieri. Felicitari!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *