Eu SRL, Tu SRL… sau despre personal branding

“Eu” – pronume personal.

“Eu” SRL – noua ta filosofie de afaceri.

Ar putea sa fie, la fel de bine, Eu.ro, sau Eu.com, adica TU, in mediul pe care il hotarasti adecvat sa faci afaceri.

Se poate concepe o afacere altfel decat sustinuta prin personal branding? Da, bineinteles! Dar nu atat de durabila!

Sa ne gandim putin…

Esti un om de afaceri? Atunci principalele tale resurse sunt expertiza si increderea pe care o transmiti! Abia apoi banii. Iar increderea… increderea cum o transmiti??

Se schimba ceva daca inlocuim “om de afaceri” cu “manager”, “consultant”, “negociator”, “avocat”, “medic”, “arhitect”, “voluntar”, “scriitor”, “pictor”, “regizor” etc.? Raspuns: NU! Intotdeauna va fi important sa cunosti foarte bine un domeniu de care este nevoie pe piata, sa faci foarte bine acele lucruri si – in plus (pentru ca acum sunt din ce in ce mai multi care indeplinesc asemenea conditii) – sa stii sa comunici foarte bine asta!

Ai nevoie de personal branding indiferent de domeniul in care activezi. Iar pe timp de criza un brand solid va face diferenta intre tine si competitorii tai, intre supravietuitori si disparuti. Alege sa atragi clienti in loc sa atragi indoiala si intrebari!

Nu este usor, dar este “musai”! Un brand TU puternic iti trage in sus echipa, afacerea.

Un instrument care iti permite sa te diferentiezi si sa sugerezi cum poti aduce valoarea pe care o promiti este site-ul personal. Sau, poate optezi pentru blog!

Cum te poate ajuta?

Un site personal/blog iti ofera:

  • vizibilitate,
  • posibilitatea de a intra in interactiune cu publicul tinta,
  • idei deosebit de utile cu privire la produsele/serviciile tale si la afacerea ta in general,
  • mediul potrivit pentru testarea unor servicii,
  • networking cu persoane care impartasesc aceleasi domenii de interes ca si tine.

Avand acestea in vedere, este recomandabil ca, dupa infiintarea unei societati sa iei serios in considerare initierea unui asemenea site/blog. Poate fi de genul www.numeletau.ro (sau .com etc.), sau il poti intitula folosind un concept care crezi ca te avantajeaza in comunicarea afacerii tale (exemplu: daca afacerea ta  se va desfasura in domeniul aparaturii electrocasnice, poti folosi www.bancdeproba.com). Clientii Reinvent Consulting pot comanda asemenea servicii contra-cost.

De asemenea, daca ti-ai infiintat societatea comerciala prin Reinvent Consulting si ai optat si pentru servicii de evidenta contabila, poti opta gratuit pentru un blog gazduit de domeniul nostru de Internet, avand o adresa de tipul www.reinventconsulting.ro/numeletau sau www.reinventconsulting.ro/conceptalesdetine.  Astfel incat nu va trebui decat sa incepi sa comunici cu pasiune despre tine si afacerea ta.

Reinvent Consulting va asigura servicii de infiintari de societati comerciale, de inscriere de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu, extindere obiect de activitate, cesiuni, deschideri/inchideri puncte de lucru etc), de evidenta financiar-contabila, de inregistrare de marci, desene si modele industriale la OSIM. Serviciile sunt asigurate pentru Bucuresti, Ilfov si pentru celelalte judete ale tarii.

Pentru programari si detalii veti folosi numarul de telefon (021) 318.69.60.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *