Spotlight: sediu social pe 3 ani cu doar 400 de Euro

Gazduire sedii sociale

Supunem atentiei celor doritori sa-si infiinteze o societate comerciala posibilitatea de a apela la serviciul nostru de gaduire de sedii sociale.

Daca nu aveti in proprietate un apartament, o casa, un spatiu comercial, unde sa va inregistrati societatea comerciala, nu merita sa apelati la rude sau prieteni pentru ca va oferim acest serviciu la doar 400 de Euro pe 3 ani, ceea ce inseamna doar 13,3 Euro pe luna. Veti evita astfel situatiile in care trebuie sa dati altor persoane explicatii …pentru ce vreti sa va infiintati firma, cat timp veti ramane cu firma in locul respectiv etc. In orice caz, va fi si foarte complicat sa inregistrati societatea intr-un imobil care nu va apartine, proprietarul fiind pus in situatia de a cere acordul vecinilor sai si al asociatiei pentru aceasta.

De asemenea, chiar si in situatia in care aveti un apartament, credem ca este mai usor si mai indicat sa evitati sa depindeti de acordul vecinilor (care va vor trata si cu suspiciune) si al asociatiei. Un motiv important pentru care este indicat sa apelati la serviciul de gazduire este credibilitatea de care beneficiati din faptul de a avea sediul societatii intr-o cladire de birouri.

Alte variante in care este oferit serviciul:

  • 200 de Euro pentru un an,
  • 300 de Euro pentru doi ani.

Adresa este Splaiul Independentei Nr. 273, la 70 de m de statia de metrou Grozavesti, cladirea albastra. Numarul de telefon la care va puteti face programare este 021 3186960.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *