Zi saptamanala de discount

Pentru persoanele doritoare de servicii de consultanta comerciala si/sau financiar-contabila, servicii infiintari de societati comerciale, de inregistrare de mentiuni la Registrul Comertului, evidenta contabila, gazduire de sedii sociale, inregistrare de marci, desene si modele industriale la OSIM, am stabilit acum o zi de discount care se va repeta cu regularitate saptamanala.

In fiecare saptamana, in ziua de Luni, puteti beneficia de discount-uri la unele dintre serviciile noastre, pe baza inscrierilor de la sfarsitul saptamanii anterioare (inscrierile vor fi valide daca se fac intre Vineri ora 08.00 – Duminica ora 24.00).

De asemenea, pe langa aceasta zi, pe blog, pot fi anuntate si alte zile speciale de discount.

Inscrierile se fac la pagina Discount (butonul din bara de sus), prin introducerea numarului de telefon si trimiterea lui. Inainte de a face inscrierea, va rugam sa luati la cunostinta de Termenii si conditiile programului “Butonul de discount”.

Suma cu care se va face discount doritorilor va fi aflata printr-un SMS de confirmare a inscrierilor valide. Va asiguram ca reducerile sunt importante!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *