Discount la infiintarea unei firme pentru romanii intorsi in tara

Iata un articol derutant despre romanii plecati la munca in strainatate! Ori raman, ori revin…

Nu credem ca este corect ca romanii care muncesc in Spania, Italia, Franta, Germania  sa fie numiti “capsunari”. Este evident ca doar o foarte mica parte lucreaza cu capsunile 🙂 si chiar si ei trebuie priviti cu respect. Pentru ca muncesc. La urma urmei, dupa cum se mentiona in comentariile la articolul respectiv, este chiar posibil ca unii dintre acestia sa castige mai mult decat autoarea articolului.

In ce-i priveste pe romanii din strainatate care au ales sa revina in tara si sa inceapa o afacere, ne-am gandit la ceva: sa le oferim un discount la infiintarea unei societati comerciale. Asa…pentru curaj:

– curajul de a pleca peste hotare sa te iei de piept cu viata,
– curajul de a te intoarce in Romania,
– curajul de a incepe aici o afacere. (trebuie mult, sa recunoastem!)

Conditii pentru a fi acordat discountul: sa fi fost plecati la munca (nu la furat!), sa ne scrie folosind formularul de la pagina Contact si sa ne spuna (pe langa datele de contact) cam cat timp au stat, unde anume, ce au muncit, sa-si anunte un prieten de acolo ca-si fac firma in Romania prin noi si – evident – sa-si infiinteze societatea comerciala prin Reinvent Consulting.

Serviciile noastre sunt valabile oriunde in tara, numai ca in judetele in care continua greva judecatorilor vor exista intarzieri din acest motiv. Discount-ul este important si va fi comunicat dupa ce primim mesajul de pe pagina Contact.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *