Greva din justitie aduce intarzieri la infiintarea societatilor

Dupa cum probabil stiti, magistratii si personalul auxiliar din instantele de judecata din cateva judete ale tarii (Bucuresti, Cluj, Brasov, Timis, Teleorman, Oradea, Mures, Galati, Iasi, Tulcea) au intrat in greva generala.

Printre ei, evident, se numara si judecatorii care in mod normal asigurau sedintele de judecata de la Oficiile Registrului Comertului de pe langa tribunalele din judetele respective.

Astfel, persoanele din judetele amintite care intentionau sa-si infiinteze societati comerciale, sau care au depus deja dosarele in ultimele doua zile, sunt silite sa se confrunte cu intarzieri la termenele de judecata. De asemenea, in aceeasi situatie sunt si societatile comerciale deja infiintate care au depus sau urmeaza sa depuna dosare pentru inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (infiintari/inchideri de puncte de lucru, suspendare de activitate, cesiuni de parti sociale, schimbarea sediului social etc).

Greva din justitie este raspunsul pe care magistratii si personalul auxiliar din instantele de judecata il dau legii unice de salarizare, recent discutate la nivelul Guvernului Romaniei.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *