Sugestii denumire pentru fast-food

Cateva persoane interesate sa-si deschida o societate comerciala prin intermediul careia sa desfasoare o activitate comerciala de tip fast-food au cautat in ultimele zile sugestii de denumire.

Trecand peste faptul ca este destul de surprinzator sa cauti/gasesti “de-a gata” numele afacerii tale in domeniul pe care ti-l doresti, ne-am gandit ca ar fi folositor sa luam modelul generativ de denumiri pentru societati comerciale despre care vorbisem intr-un articol trecut si sa exemplificam in cazul unui domeniu de activitate restaurant & fast-food.

Astfel, pentru coloana “Concept” (coloana unde puteti sa integrati nume/concepte care va plac), am putea sa ne folosim de: gourmet (un rafinat al gustului), gourmand (persoana care mananca mult), Art (pe ideea ca gastronomia este o arta), senses (“simturi” in Lb. Engleza), Parmigiano (“parmezan” in Lb. Italiana),  Mediterranean, sau chiar cuvantul Concept.

Pentru coloana “Activitate” putem folosi: Restaurant, Fast-Food, Food, Cooking.

Pentru coloana “Descriere” putem folosi ceva care va individualizeaza afacerea Dvs. (fie locatie, fie un anumit specific, fie un anumit fel de mancare, fie un ingredient etc.) Exemple: Corner, Italiano, Fresh, Hamburger etc. Ori, poate sunteti mai indrazneti si folositi numele unui ingredient: ex. “Ardei iute”, “Pepper” etc.

Apoi treceti la combinatii pentru cuvintele notate in coloane. Puteti retine combinatii din cate doi termeni, sau din cate 3.

Este cel mai bine sa luati sistematic procesul de combinare:

– primul cuvint din coloana I, cu primul cuvant din coloana a II-a, cu primul cuvant din coloana a III-a,
– apoi primul cuvint din coloana I, cu primul cuvant din coloana a II-a, cu al doilea cuvant din coloana a III-a,
– apoi primul cuvint din coloana I, cu primul cuvant din coloana a II-a, cu al treilea cuvant din coloana a III-a,

si tot asa pana terminati cuvintele din coloana a III-a, dupa care veti trece la combinatiile de tipul: primul cuvant din coloana I + al doilea cuvant din coloana a II-a + (la rand) fiecare cuvant din coloana a III-a. Dupa ce le-ati terminat si pe acestea, treceti la al treilea cuvant din coloana a II-a, si tot asa pana epuizati cuvintele din coloana a II-a, dupa care treceti la combinatiile cu cuvantul al doilea…al treilea…s.a.m.d. din prima coloana (adica: al doilea cuvant din coloana I + primul din coloana II + primul din coloana III).

Este putin cam complicat procesul, dar – in cazul de fata – va va asigura 168 de combinatii. Evident, Dvs. o veti alege pe cea care va place cel mai mult.

Noua ne-a placut foarte mult Senses Fresh Food si, cu foarte mare siguranta, un asemenea nume de firma este disponibil.

Pentru demararea procedurii de infiintare a societatii Dvs. comerciale, va faceti programare la numarul de telefon 021 3186960.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *