Raspuns de la Registrul Comertului

Va prezentam raspunsul primit de la Registrul Comertului, in urma adresei noastre din data de 09.09. Le multumim celor de la Oficiu pentru promptitudine.

Stimate Domnule Director General,

Urmare adresei dumneavoastra nr. 1043/09.10.2009, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului […], va aducem la cunostiinta urmatoarele:

Asa cum ne-a fost comunicat de catre Tribunalul Bucuresti – Sectia a VI-a Comerciala, potrivit Hotararii Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Bucuresti, incepand cu data de 05.10.2009, sedintele judecatorului delegat la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti se desfasoara in fiecare saptamana, in zilele de luni, miercuri si joi, iar din punct de vedere al dosarelor aferente unei sedinte de judecata, un magistrat urmeaza sa analizeze un numar de 50 de dosare avand ca obiect constituire si un alt magistrat, un numar de 100 de dosare avand ca obiect inscrieri de mentiuni.

Avand in vedere ca oficiul registrului comertului tine un registru de evidenta si de publicitate a inmatricularii comerciantilor si a mentiunilor prevazute de lege in sarcina acestora, iar potrivit art. 6 din Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, inregistrarile in registrul comertului se efectueaza in baza unei incheieri a judecatorului delegat sau a unei hotarari judecatoresti irevocabile, precizam ca institutia noastra doreste asigurarea in conditii optime a activitatii Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

In ceea ce priveste propunerea legislativa la care faceti referire, aceasta poate fi consultata accesand site-ul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti, www.just.ro, sectiunea Elaborare acte normative, subsectiunea Proiecte de acte normative aflate in dezbatere.

In speranta ca raspunsul nostru este in masura sa clarifice aspectele semnalate, va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

Pentru marire dati click pe poza.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *