Miting de protest fata de situatia de la Registrul Comertului Bucuresti

Pentru ca blocajul de la Registrul Comertului s-a agravat foarte mult, dosarele asteptand termene de judecata programate chiar si peste 11 luni, am hotarat ca este momentul sa facem ceva cu mai mult impact decat actiunile initiate deja.

Primul rezultat concret: aprobarea unui miting de protest in fata Tribunalului Bucuresti, miting care va fi organizat in data de 03 Decembrie 2009, orele 10.00-12.00. Conceptul este unul menit sa atraga atentia: oameni de afaceri imbracati la costum, vor sta cu buzunarele goale pe-afara, ca semnal de alarma fata de situatia de la Registrul Comertului.

Reamintim ca peste 10.000 de dosare sunt in asteptare la Registrul Comertului Bucuresti ca urmare a Hotararii Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Bucuresti din data de 29.09.2009 prin care se ia decizia de a se delega la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti judecatori in doar 3 din cele 5 zile lucratoare ale saptamanii si de a se limita la 50, respectiv 100, numarul de dosare de infiintari si mentiuni care sunt analizate intr-o sedinta de judecata.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *