Autorizatii functionare punct de lucru

Autorizatiile pentru functionarea punctului de lucru se obtin o data cu inregistrarea punctului de lucru la Registrul Comertului.

Daca in actul constitutiv al societatii comerciale au fost trecute la obiectul secundar multe activitati, dintre care se intentioneaza desfasurarea a doar o mica parte, atunci aceste activitati vor necesita autorizare.

In cazul desfasurarii activitatilor fara autorizare, mai devreme sau mai tarziu, in urma controalelor, se va lasa cu sanctiuni de la autoritatile din diferite domenii: Directia Sanitar Veterinara (DSV), Directia de Sanatate Publica (DSP), Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Agentia pentru Protectia Mediului (APM), care trimit inspectori in control. Amenzile nu merita riscul.

Autorizatiile de functionare nu sunt acelasi lucru cu autorizatiile si avizele care se obtin de la primarie sau de la ministere pentru anumite activitati (exemplu: pentru bar-restaurant, pentru plasarea fortei de munca etc. )

Tarifele pentru infiintari de societati si pentru inregistrari de mentiuni de deschidere a unor puncte de lucru pot fi aflate urmand link-urile corespunzatoare.
Pentru a afla toate detaliile si procedurile puteti suna la tel. 021 3186960 pentru o programare.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *