Am lansat platforma Clientonline.ro

Infiintari firme, inregistrari mentiuni, gazduiri sedii, evidenta contabila – comenzi prin www.clientonline.ro

Site-uri de comenzi online exista in numar mare in .ro. Dar foarte putine sunt cele pe care se pot comanda servicii, mai ales servicii din domeniul nostru de activitate.

Dupa ce anumiti furnizori incercaserea timid sa acopere o asemenea nisa, cu variante primitive de comenzi “online” care se reduceau la documente in format word ce trebuiau completate de catre clienti si trimise pe mail, ori cu formulare de contact si colectare de informatii, era nevoie de o platforma pe care sa se poata comanda serviciile, trimite informatiile necesare pentru redactarea actelor si, de asemenea, efectua si plati. Conceptie si realizare marca Reinvent Consulting, cateva mii de ore de munca, investitii de cca 70-80.000 de Euro si iata rezultatul: www.clientonline.ro

Oricand, zi si noapte, in timpul saptamanii si in timpul week-end-ului, de oriunde din tara si din lume, puteti comanda servicii de infiintari de firme, inregistrari de mentiuni la Registrul Comertului, gazduiri de sedii pentru societati comerciale, servicii de evidenta contabila, inregistrari la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Si nu ne oprim aici!

Va invitam sa folositi cu incredere platforma, intrucat va aduce o seama de avantaje: comanda de servicii cu maxim confort – in fata propriului computer, promptitudine in procesare, variante multiple de plata, bonus-uri care nu sunt oferite clientilor nostri offline sau de catre alti furnizori de asemenea servicii.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *