Formular model Declaratie 093 – Declaratie de inregistrare in scopuri de TVA

Formular model Declaratie 093 – Declaratie de inregistrare in scopuri de TVA/Declaratie de mentiuni pentru persoanele impozabile care au sediul activitatii economice in afara Romaniei, dar sunt stabilite in Romania prin sedii fixe (OPANAF 7/2010)

Declaratia model 093 se completeaza de catre reprezentantii persoanelor juridice care au in Romania unul sau mai multe sedii fixe, conform articolului 125^1 alin. (2) lit. b) din Codul fiscal.

Aceste persoane juridice sunt obligate sa solicite inregistrarea in scopuri de TVA, in conditiile prevazute la art. 153 alin. (2). Formularul se completeaza in doua exemplare si se depune la organul fiscal competent.  Un exemplar, semnat si stampilat, ramane la unitatea fiscala, celalalt va reveni persoanei juridice.

In cazul in care inregistrarea nu se face direct la registratura, se poate opta pentru trimiterea prin posta a unui exemplar, prin scrisoare recomandata; un exemplar se va pastra pentru persoana juridica.

Am incarcat pe site, la Sectiunea Resurse – pagina Diverse, Formularul Declaratie 093 de la Administratia Financiara impreuna cu instructiuni detaliate de completare.

Il puteti vizualiza si printa, sau il puteti downloada.

Daca sunteti in cautare de servicii de infiintari de firme, gazduiri de sedii sociale, evidenta contabila, sunati la telefon 021-318.69.60. Serviciile de evidenta contabila includ si drumurile cu depunerea declaratiilor la Administratiile Financiare, Casa de Pensii, Casa de Sanatate etc., precum si depunerea documentelor la Inspectoratul Teritorial de Munca, asa incat veti fi scutit(-a) de mult timp si de eforturi pierdute.
Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *