Declaratii fiscale …a la Romanakstan

Fiecare zi de 25 a lunii este pentru intreprinzatori o provocare. Sau nu neaparat pentru intreprinzatori, cat pentru cei care le tin evidentele financiar contabile. Declaratii peste declaratii. La Administratia Financiara, la Sanatate, la Agentia pentru Ocuparea Fortelor de Munca, la alte institutii. Iar declaratiile de la Administratia Financiara sunt si ele de mai multe feluri! Intr-o mentiune pe care a facut-o premierul in urma cu ceva timp aproxima numarul declaratiilor fiscale la 25 pe luna. Cat efort, cate cozi, cat timp pierdut, cati nervi? Care lovesc tocmai in cei care poarta pe umeri economia nationala.
Cu o saptamana in urma, un domn de origine engleza a venit si ne-a facut o prezentare pentru un pachet de promovare in paginile revistei in Limba Engleza pe care o conduce si care se distribuie in hotelurile bune din Capitala si de pe Valea Prahovei. Care este legatura cu ideea de la inceputul articolului? Am gasit si citit deosebit de amuzati in revista respectiva cateva pagini de pamflet la adresa realitatilor de pe meleagurile noastre. Se vorbea in titlu despre aventurile in Romanakstan. De rasu`-plansu`.
Te intrebi daca suntem departe de Afganistan si alte tari cu aceeasi terminatie…
Poate ca de la anul vom intra in randul tarilor bune si la capitolul “depunere declaratii”. Tinta ar fi ca in 2011 sa se ajunga sa depunem o declaratie unica, in format electronic, pe un portal national. Ca in Germania si Marea Britanie.
Speram sa se realizeze acest obiectiv.
In Romanakstan se traieste din speranta…

Pentru prezent, de depunerea tuturor declaratiilor pentru clientii nostri de servicii de evidenta financiar-contabila ne ocupam noi. Astfel incat acestia sa se poata concentra pe activitatea lor.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *