Tarifele la infiintari de societati raman neschimbate

Dupa ce in ultimele doua zile ale lunii Iunie magazinele au fost asaltate de un puhoi de lume in febra cumparaturilor, ca in luna Decembrie in tara lui Mos Craciun, peste Romania s-a asternut linistea in vanzari.

Cine si-a facut provizii, are – pentru o anumita perioada – buzunarul protejat de marirea taxei pe valoare adaugata. S-au cumparat, insa, nu numai alimente ci si electronice! Chiar si servicii.

Este posibil ca, peste cateva saptamani sau luni, sa ne raportam si la data de 1 Iulie 2010 ca la un moment de referinta, unul trist. Romania de dinainte si Romania de dupa 1 Iulie. Jucatorii din anumite domenii si-au facut calcule si si-au stabilit strategia de actiune. Unii se gandesc cum sa maximizeze profitul, altii cum sa se dezvolte, altii se gandesc cum sa evite falimentul.

Tarifele noastre pentru serviciile de infiintari de societati comerciale, de infiintari de P.F.A., I.I. si I.F., infiintari de societati cooperative, inregistrari de mentiuni la Registrul Comertului, inregistrari de marci la O.S.I.M., infiintari de asociatii, fundatii, sindicate, au ramas neschimbate. Ceea ce inseamna ca suportam din propriul buget cresterea de 5% a TVA.

Va asteptam!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *