Ce inseamna succesul?

Multi oameni isi doresc sa aiba succes. Totusi, pentru fiecare, succesul reprezinta altceva. Nu este totuna succesul in viata cu succesul in afaceri; unii chiar le considera opozabile.

Ce inseamna pentru tine succesul? Pentru ca daca nu stii foarte bine ce este el cu exactitate, s-ar putea sa-l ratezi, ori sa ajungi acolo dar sa nu-l recunosti.

Deci…

Bani? Cat de multi bani inseamna succesul pentru tine? Zeci de mii, sute de mii, milioane, miliarde… De Euro? De dolari? Alta moneda? Bani cash la saltea, sau cont in banca? Sau poate active?

Afaceri? Una, sau mai multe? Cate? In ce domeniu? Locale, regionale, nationale, sau internationale? Cu cati angajati si cate filiale, sucursale, reprezentante, puncte de lucru?

Faima? La Radio, la TV, pe Internet, in presa? In ce domeniu? Arta? Politica? Muzica? Teatru? Stiinta? Sa fii recunoscut pe strada? Sa te urmareasca paparazzi? Sa te aplaude lumea in sala de spectacol, in sala de expozitii, in sala de sedinte a partidului etc.?

Respect? Al cui? Al familiei, al grupului, al comunitatii, al tarii, al lumii intregi?

Prieteni? Cat de multi prieteni? De care prieteni? De stat de vorba? De cheltuit bani la shopping? De impartasit lucruri importante? De facut proiecte impreuna?

Timp liber? Libertate? Altceva?

Ce inseamna pentru tine succesul?

Cand vei sti foarte bine, vei intrevedea si pasii pe care ii ai de facut pentru a-l atinge. Daca este vorba despre afaceri, pentru primii pasi (si nu numai pentru acestia) suntem langa tine.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *