Cel mai mic pret la infiintari firme

Cel mai mic tarif/onorariu la constituiri de societati comerciale

Din data de 26.07.2008, taxele de la Registrul Comertului pentru infiintari de societati comerciale, inregistrari de mentiuni si alte asemenea demersuri s-au marit. Fiecare demers presupune cate un dosar cu mai multe documente, ceea ce – in definitiv – inseamna anumite proceduri ce trebuie urmate si, evident, platite. In unele cazuri, taxele de la Registru s-au marit si cu 20%.

Taxele pentru infiintarea unei societati comerciale cu autorizatie la terti ajung acum la 499,5 lei. Ceea ce inseamna, avand in vedere ca tariful nostru pentru o infiintare de societate comerciala cu asociat unic din Bucuresti este de 589 de lei, ca onorariul nostru intr-un asemenea caz este de numai 89,5 lei!

Mai mult, daca sunteti norocos sa intalniti colega noastra cu flyere la Registrul Comertului, mai puteti beneficia de un discount de 50 de lei pe baza fluturasului! Sa facem, deci, inca un calcul: 89,5 – 50 = 39,5. Exact 39,5 lei ar putea sa va coste infiintarea unei societati comerciale cu asociat unic din Bucuresti prin compania noastra.

Numiti aceasta oferta verii, sau oferta anului, sau cum doriti! Important este sa va grabiti!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *