Adrian Vasilescu, Consilier al Guvernatorului BNR: avem mari probleme in ceea ce priveste cultura antreprenoriala.

Intr-un articol de Serban Buscu, pe site-ul RomaniaLibera.ro, se prezinta mai pe larg elementele esentiale din discursul Domnului Adrian Vasilescu, Consilierul Guvernatorului BNR, rostit la Conferinta de Vineri, 26.11.2010, de la Hotel Intercontinental.

Domnul Vasilescu s-a axat pe lipsa de educatie antreprenoriala in Romania, dansul spunand ca la noi predomina dorinta de imbogatire rapida. Tot aceasta educatie precara, intareste Vasilescu spusele Guvernatorului BNR – Mugur Isarescu, constituie si cauza pentru absortia redusa a fondurilor structurale. “Statele care reusesc din punct de vedere economic au cultura creditului, a dobanzii, a economisirii” a spus Adrian Vasilescu.

In acelasi articol, se mentioneaza si despre solutia prezentata de Reinvent Consulting – Polita de Asigurare de Raspundere Comerciala pentru Incapacitate de Plata. Autorul identifica unul dintre avantajele solutiei ARCIP, in prezent in faza de proiect, si anume eliminarea societatilor rau intentionate din mediul de afaceri.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *