Reinvent Consulting – partener principal la Conferintele Romania Libera

Cum iesim din criza?

Vineri, 26 Noiembrie 2010, la Hotel Intercontinental Bucuresti, va avea loc un nou eveniment din ciclul “Conferintele Romania Libera”, cu tema “Cum va depasi Romania criza economica?“.

Reinvent Consulting participa la eveniment in calitate de partener principal. Pe agenda de discutii se afla urmatoarele teme:

  • Echilibrarea bugetului: masuri de austeritate vs. masuri de stimulare a cresterii economice
  • Ajustare economica si inflatie
  • Management de criza
  • Mai fac bancile profit in 2010?
  • Se pot pune bazele unei cresteri economice sanatoase axate in principal pe productie si export, care sa faca din 2011 un nou an 2000?
  • Comunicare eficienta in perioada de criza

Intre speakerii evenimentului se afla: Adrian Vasilescu – consilier al Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Dacian Ciolos – Comisarul European pentru agricultura, Vasile Puscas – ex. Negociator-sef cu UE, Ionel Haiduc – Presedintele Academiei Romane.

Evenimentul va reuni peste 100 de personalitati cu putere de decizie in business-ul romanesc. Oameni de afaceri, politicieni, reprezentanti ai aparatului administrativ, reprezentanti ai celor mai importante institutii bancare, jurnalisti, personalitati din mediul universitar.

Reinvent Consulting participa la eveniment cu un proiect deosebit de ambitios, ce vine cu o solutie valida pentru rezolvarea unei probleme critice: blocajul economic si gravele lui consecinte. Urmariti-ne indeaproape!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

  1. Maria Fatu 15 November 2010 Reply
  2. Reinvent Consulting 18 November 2010 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *