Dovezi ale vietii pe alte planete

Din ciclul curiozitatilor la Registrul Comertului, putem sa va impartasim una legata de dovezile pe care oamenii in general – si mai ales cercetatorii – le cauta cu insistenta in legatura cu viata pe alte planete.

Se pare ca este vorba despre forme de viata extrem de evoluata, daca ne gandim ca au ajuns la stadiul de evolutie la care le este necesara dovada proprietatii sediului social, respectiv la stadiul in care pot si dovedi acest lucru.

Aveti mai jos o fotografie care ii poate face invidiosi pana si pe cei mai critici cercetatori. Un functionar de la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti scrie  cat se poate de clar ca dovada sediului social al societatii pentru care se facuse verificarea este de pe alta planeta. Ramane sa mai investigam si cum anume a ajuns aceasta dovada de pe planeta locuita pe Pamant. Probabil ca are o legatura cu societatea, pentru ca are in numele ei cuvantul “Evolution”.

Totusi, credem ca mai este un aspect extrem de interesant in toata situatia: cum si-a dat seama oare functionarul ca documentul este scris intr-o limba extraterestra. O sti el limba, sau o fi el insusi un extraterestru (ceea ce inseamna ca extraterestri chiar sunt printre noi). Adevarul este la Registrul Comertului…

Dovada vietii pe alte planete

PS: sute de dosare de infiintari de societati comerciale au fost depuse de catre compania noastra respectand intocmai prevederile legii referitoare la sediul social, la fel ca si dosarul societatii la care ne referim, fara sa apara vreo obiectie; acum, desi s-au respectat formalitatile, un functionar (extraterestru probabil) lasa o lume intreaga uimita.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *