Discount important la serviciile Reinvent Consulting pentru clientii Lyoness

Servicii de infiintari de societati comerciale, de inregistrari de mentiuni la Registrul Comerului, servicii de gazduire de sedii, servicii de evidenta financiar-contabila, servicii de inregistrari de marci si desene industriale la OSIM, infiintari de intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, cooperative, asociatii si fundatii, inchideri de firme, inchirieri de spatii pentru intalniri de afaceri/conferinte, consultanta comerciala si fiscala, iata o serie de servicii la care beneficiati de avantaje importante daca aveti cardul de client Lyoness. Mai exact, discount-ul acordat in sistem Lyoness de catre Reinvent Consulting este de 10%.

10%!

Clientii care apeleaza la serviciile noastre primesc gratuit acest card si il pot folosi chiar din momentul respectiv. Evident, cardul poate fi folosit la toti comerciantii care fac parte din retea.

Lyoness este o retea de comercianti, cu multe nume importante din toate domeniile de activitate, care ofera discount-uri in retea de la 3 la 27 % unei comunitati de peste 1 milion de clienti posesori ai cardului Lyoness.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *