Ce zona alegeti pentru sediul social al firmei?

Urmare la articolele in care analizam aspectele ce trebuie avute in vedere la alegerea sediului social, revenim cu inca un articol privind zona.

Proximitatea adresei la care va inregistrati sediul social va spune destul de mult despre afacerea dumneavoastra. Viitorii colaboratori, parteneri, clienti, sau angajati, isi vor face o imagine despre companie si tinand cont de ceea ce se gaseste in zona. Cladirile sau companiile importante din zona pot servi si de reper, iar impreuna cu institutiile localizate aici vor putea consolida increderea in compania dumneavoastra. De asemenea, un aspect important il constituie mijloacele de acces in zona, usurinta cu care se poate ajunge cu diferite mijloace de transport fiind de un real folos comercial.

Si in aceasta privinta, a alege gazduirea sediului social la Reinvent Consulting va aduce importante avantaje: la doar 100 de metri se afla cladirea Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, noua, moderna si impozanta; la mai putin de 100 de metri se afla statia de Metrou Grozavesti, iar la aproximativ aceeasi distanta Hypermarket-ul Carrefour Orhideea – destinatie insemnata de shopping, cu food-court unde, daca doriti, puteti iesi la un pranz de afaceri. La doar 5-10 minute de mers pe jos veti gasi unul dintre centrele importante de business din Bucuresti: Sema Park. Cladiri foarte moderne de birouri cu multe companii importante din domenii diferite pot constitui atat teren de promovare cat si sursa de posibili parteneri. Toate acestea constituie un serios adaos de credibilitate pentru o societate comerciala.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *