Camera de Comert si Industrie a Romaniei in Campania „Ora Pamantului”

Bucuresti, 10 Martie: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, organizatie neguvernamentala, autonoma, nonprofit, de utilitate publica este cea mai puternica asociatie de profil din Romania. Portavoce a Sistemului Cameral – o retea solida de camere judetene, bilaterale si asociatii profesionale, Camera Nationala reprezinta si sustine interesele comunitatii de afaceri in ansamblu si, in special, pe cele ale membrilor sai in dialogul cu institutiile statului si organismele internationale

“Prin natura noastra, initiem si promovam proiecte de responsabilitate sociala, atat in-house cat si prin parteneriate externe, motiv pentru care am considerat firesc sa ne alaturam Campaniei Ora Pamantului”, a declarat dna. Smaranda Heroiu, Director al Directiei de Relatii Publice.

Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, una dintre cele mai reprezentative cladiri din Bucuresti, se va alatura celorlalte institutii emblematice ale Capitalei, care, pe data de 26 Martie 2011, la ora 20:30, vor intrerupe pentru o ora lumina si alimentarea cu energie pentru a trage un semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile asupra mediului inconjurator.

Campania “Ora Pamantului” 2011 are drept scop implicarea institutiilor publice, companiilor si organizatiilor din Romania, din toate domeniile de activitate, precum si a simplilor cetateni, intr-un demers care sa produca schimbarea prin simplul gest de stingere a luminilor si decuplare a echipamentelor electronice aflate in stand-by. Sambata – 26 Martie 2011, intre orele 20.30-21.30, Romania se alatura mapamondului “lasand Pamântul sa respire”. Actiunea are loc in fiecare an la nivel mondial si isi propune sa determine factorii de decizie guvernamentali sa treaca la masuri ferme pentru stoparea fenomenului de incalzire globala.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *