Se cauta vocea …Reinvent!

Este in mare voga cautarea unei persoane cu voce deosebita! Ba pentru …Romania, ba printre cei cu un anume factor X, ba printre cei cu talent.

Noi suntem mai linistiti. Nu cautam o persoana cu triluri de privighetoare, insa cautam o voce placuta si matura, cu pronuntie corecta, cu claritate, cursivitate si intonatie buna.

Esti tu? Participa la concurs!

Avem nevoie de tine pentru mesajele noastre de pe answering machine!

Suna la 0733054284, intr-una din zilele din saptamana Vineri, 23 Septembrie 2011 –  Vineri, 30 Septembrie 2011, si citeste-ne, la alegere, trei dintre textele de mai jos:

– Ne diferenţiem de ceilalţi prin această trăsătură semnificativă şi ne vom distinge şi în continuare, pentru că lucrurile nu se opresc aici, aceasta fiind o promisiune pe care ne-am angajat să o urmăm în primul rând faţă de noi înşine. A fi cu un pas înaintea tuturor şi a gândi liber, nu mai sunt de mult timp simple slogane, ci constituie necesităţi, iar inovând, ne reinventăm permanent, reinventăm mediul de afaceri, reinventăm concepţia clientului despre ceea ce inseamnă, de fapt, satisfacţia faţă de serviciile de consultanţă de afaceri.

– Fofiţă fondofirliţă, forofifo – fenderliţă şi fifoi fondofirloi, forofifo – fenderloi

– Unilateralitatea colocviilor desolidarizează conştiinciozitatea energeticienilor care manifestă o imperturbabilitate indescriptibilă în locul nabucodonosorienei ireproşabilităţi.

– întreprinzătorii aflaţi la început de drum, sau oamenii de afaceri cu experienţă îndelungată, găsesc în acelaşi loc soluţii prompte şi eficiente care corespund exact nevoilor apărute pe parcursul derulării afacerilor. Gama de servicii este variată: de la înfiinţări societăţi comerciale şi chiar găzduirea sediului social, consultanţă fiscală, evidenţă financiar-contabilă, înregistrarea la Registru a menţiunilor ce apar în dezvoltarea sau restrângerea activităţii (întocmirea actelor adiţionale: deschidere punct lucru, cesiune parţi sociale, majorare capital social, numire sau revocare de administrator, recodificare, schimbare denumire societate, suspendare activitate), până la expertize contabile, consultanţă avocaţială, reprezentare în faţa instituţiilor statului, înregistrare mărci la OSIM, sau chiar dizolvare, lichidare şi radiere de societăţi comerciale.

Persoana care va fi aleasa drept vocea Reinvent va fi asteptata la inregistrarea mesajelor si va primi un cadou surpriza. (Chiar va fi o surpriza frumoasa!)

[Articolul cuprinde anumite texte preluate dintr-un material cu exercitii de dictie.]

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *