Parcul Izvor prinde radacini!

Reinvent Consulting sustine proiectul Copaculmeu.ro, Campanie organizata cu sprijinul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. Campania este una de implicare sociala si educare – un manifest prin care se doreste crearea unei legaturi personale a oamenilor care iubesc natura cu orasul Bucuresti.

Este o campanie ecologica ce are ca scop principal incurajarea plantarii copacilor atat la nivel individual cat si prin proiecte de plantare. Pe plan secundar campania isi doreste: sa incurajeze reciclarea si folosirea responsabila a resurselor, sa informeze persoanele despre efectele negative ale poluarii si ale defrisarii, sa ofere articole informative legate de plantarea si ingrijirea copacilor,  sa prezinta alte informatii care au legatura cu copacii.

Situat central si avand 17 hectare de verdeata, Parcul Izvor reprezinta o destinatie populara atat pentru turistii care viziteaza Casa Poporului cat si pentru locuitorilor din zona. 2010 a fost anul modernizarii si infrumusetarii parcului Izvor, fiind inaugurat si un un loc de joaca pentru copii numit “Miniparlamentul Copiilor” cu suprafata de 2.400 de metri patrati si organizandu-se o campanie ecologica prin care s-au plantat 130 de copaci. Anul acesta targetul este plantarea a 300 copaci ornamentali.

Evenimentul va avea loc sambata 22 octombrie incepand cu ora 11:00 in parcul Izvor din Capitala! 300 de copaci ornamentali sunt dati spre adoptie pentru a ne infrumuseta parcul si a aduce o contributie personala la imbunatatirea vietii noastre bucurestene.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *