Dai un Like, donam un leu!

Anual, peste 5000 de copii si adolescenti sunt internati in cadrul Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni, in urma diagnosticarii lor cu leucemie sau cu alte tipuri de cancer. Multi dintre copii provin din medii defavorizate social.

Programul “Vreau sa cresc mare!” initiat de Asociatia Noi Orizonturi Familia si sprijinit de Reinvent Consulting urmareste ca, in perioada 2011-2012, sa realizeze imbunatatirea conditiilor in laboratorul de genetica moleculara pentru diagnosticul leucemiilor acute si pentru depistarea infectiilor la pacientii imunodeprimati/cu transplant.

Obiectivele fixate sunt urmatoarele:

– procurarea reactivilor specifici necesari pentru implementarea unor noi metode de analiza de biologie moleculara, importante pentru depistarea, confirmarea si urmarirea bolii minime reziduale la copii cu leucemie acuta, ceea ce va permite clasificarea in grupe de risc a pacientilor si o imbunatatire a managementului bolii, precum si luarea unor decizii medicale importante pe termen scurt si lung, in vederea cresterii ratei de supravietuire la copiii cu leucemie acuta.
– platforma automatizata pentru microscopul Zeiss.

Pentru atingerea obiectivelor fixate, companiile care activeaza sub marca Reinvent Consulting au demarat pe Facebook o campanie prin care fiecare persoana care detine un profil va putea ajuta cu o simpla actiune strangerea de fonduri pentru modernizarea laboratorului din cadrul Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Fundeni. Campania se numeste “Dai un Like, donam un leu!”. Pentru fiecare Like dat pe pagina Campaniei, Grupul Reinvent va dona 1 leu Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Fundeni.

Noi suntem responsabili sociali. Ca sa ne demonstrezi ca si tu esti, viziteaza pagina noastra si actioneaza!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *